KUNDE ANMELDELSER – FEEDBACK MED RIS OG ROS <

 

Positive og negative feedback vil vi gerne høre om – også gerne ting som netop du syntes kan forbedredes.

Send gerne feedback til os på (  info@neltoft.dk                                                                                                                         

SENESTE UDTADELSER FRA KUNDER

– Link fra info@neltoft.dk

  1. Februar 2024 kl. 13.20

Top service igennem mere end 20 år. Har lige købt en bil igen hos Neltoft Gruppen og igen med service i top. Har købt biler her i mere end 20 år der, både til firma og som privat person. Jeg kan give dem mine varmeste anbefalinger.

Leif H. Rasmussen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

11. November 2023 kl. 12.11

Super god behandling – fantastisk bilhus, hvor jeg følte mig velkommen og hørt. Modtog en fin omhyggelig introduktion af min bil fra deres servicemedarbejder,

hvilket har været til stor nytte.

Glæder mig til at prøve deres landsdækkende værksted ordning i forbindelse med service.

Aage Krogh

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

  1. Marts 2023 kl. 16.18

Fuldstændig suveræn service.

Igen en super oplevelse og handel hos Neltoft Gruppen. God rådgivning om valg af bil, vi fandt sammen den helt rigtige bil til os.

Stor ros og tak for tålmodigheden til Kim Johansen 😊

Stine Ramsgaard

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

  1. Januar 2023 kl. 14.11

En stor fornøjelse at træde ind hos Neltoft Gruppen 👍 købte bil for 3 mdr. siden af en meget kompetent og reel kvinde ( Anne-Mette Højbjerg )
Kom ind i forretningen her 3 mdr. senere og blev straks mødt med et smil og hej Peter af samme Anne-Mette -:) ikke alene kunne hun huske mit navn, men også virksomhed og kollegas navn. Helt igennem en utrolig behagelig og ekstrem dygtig kvinde 👍👍👍 kun ros og tak for en god oplevelse.

Peter Brandt Mortensen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

  1. August 2022 kl. 15.18

Fantastisk hurtig og god service. Vi købte en bil for en uge siden og vi er super tilfreds.
Der var en flink og imødekommende sælger da vi kom og kikkede på bilen, også selvom det ikke var den dyreste bil vi skulle have.
Da vi kom efter bilen havde den en kæmpe sløjfe på, sjov detalje men noget man husker.

Sarah og Jonas Stenholt

—————————–

– Link fra info@neltoft.dk

03. Juli 2022 kl. 11.16

Jeg har købt min første bil ved Neltoft Gruppen af Kim Johansen, og jeg har oplevet en god service hele vejen igennem. I forbindelse med at det var min første bil og handlen skulle gå hurtigt, havde jeg mange spørgsmål, og Kim Johansen stod til rådighed hele tiden under perioden – ligegyldigt om det omhandlede bilen, forsikring eller andet. Jeg vil til hver en tid anbefale Neltoft Gruppen, det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg er kommet der.

Cecilie Melchior

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

27. Marts 2022 kl. 14.39

Yderst imødekommende og behageligt personale, der er styr på tingene – det er i den grad professionelt, jeg kan varmt anbefale jer. Har lige byttet min gamle Hyundai Getz til en Skoda Octavia og har aldrig følt mig så godt og trygt modtaget. Det er tydeligt at Anne-Mette Højbjerg fra Neltoft Gruppen er en passioneret bilforhandler, ja faktisk hele deres teamet får det hele til at blive en fantastisk oplevelse. Så rigtig mange tak for det.

Janne og Per Olesen

—————————–

– Link fra info@neltoft.dk

02. Januar 2022 kl. 08.03

Har nu handlet 3 biler med Anne-Mette Højbjerg. Og har haft en fantastik oplevelse hver gang. En service i absolut top klasse. Fik den bedste pris på min Hyundai I20, hvor jeg indhentet mere en 20 bud fra andre forhandler. Har lige købt en Audi A4 som jeg sparede 15000-20000kr på i forhold til andre forhandler. Så kan varmt anbefales at købe/sælge bil hos dem.

Michael Lunde
—————————–

– Link fra info@neltoft.dk

22. August 2021 kl. 13.17

God, hurtig og personlig betjening ved Neltoft Gruppen. 

Tak til Anne-Mette Højbjerg for et fint og smertefrit forløb.
Jeg har fået en fin behandling og det er bare en super bil, som jeg er blevet noget småforelsket i: Flotte, frække former og både behagelige og sporty køreegenskaber.

Super tilfreds – komme helt sikkert igen 😊

Jannik Ørum Petersen
—————————–

– Link fra info@neltoft.dk

16. August 2021 kl. 11.43

Kundeservice er en ting de går meget op i.!😁

Man føler sig velkommen og i gode hænder.

Jeg købte en bil hos dem og var super glad, men det viste sig at den var for lang til mit arbejde pga. Bro afgiften. Jeg tog en snak med dem, og vi fik hurtig og uden det store problem løst det med anden bil. Jeg fik æren af at handle med Anne-Mette og Martin to mennesker som var super flinke, forståelig over for problemet og tog tingene alvorligt med et smil.👍😊

Helga Rasmussen
—————————–

– Link fra info@neltoft.dk

31. Maj 2021 kl. 14.27

Absolut god service og man bliver altid mødt med et smil og kaffe på kanden.

Men det som gjorde størst indtryk på os var den store tålmodighed der blev udvist i en til tider bøvlet situation hvor ens partner desværre er blevet registreret i RKI Pga. tidligere ex. kone. 

Biler uden udbetaling hjalp os ud af den knibe vi var havnet i hvad vi er jer dybt taknemmelig for, og ikke at forglemme i øvrigt super glade for vores nye bil med plads til hele familie.

Tusind TAK. 

Pia Ablidgaard
—————————–

– Link fra info@neltoft.dk

27. Februar 2021 kl. 13.34

Super betjening i forbindelse med køb af bil.

Tusinde Tak for at gøre den svære beslutning om at skifte bil, noget lettere. Har købt en Ford C-max grande, med lidt km på bagen og jeg er så glad. En speciel tak skal lyde til Anne-Mette Højbjerg og Kim Johansen for tålmodigheden med alle mine spørgsmål og gennemgang af de tekniske installationer. Også tak til de søde mekanikere, der altid har et smil på læben og en frisk bemærkning med på vejen. Skal nok huske en kage til næste gang jeg kommer forbi, den er helt fortjent. Så glade medarbejdere kan kun give tilfredse kunder. Perfekt simpelthen.

Majbritt Frederiksen
—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

02. Januar 2021 kl. 09.49 

Skal man shoppe nu eller brugt bil er det her det rigtige sted. Kæmpe udvalg og mulighed for at se, sammenligne, røre og prøve flere forskellige modeller samlet under et hus. Og så er deres medarbejdere bare super søde og på ingen måde pågående.

Lillian Bundgaard
—————————–

– Link fra info@neltoft.dk

17. November 2020 kl. 15.10 

Et flot stort udstillingshus for biler der er til salg.
Der er en god mængde forskellige biler at kigge på, til fornuftige priser.
Sælgerne er behagelige at snakke med og er villige til at forhandle om priserne.

Mona Christiansen
—————————–

– Link fra info@neltoft.dk

26. September 2020 kl. 17.44 

Byens (og regionens) måske bedste bilhus. Kompetente sælgere som tænker på dig behov og hurtigt kan tilpasse sig forskellige kunders behov. Kvaliteten og pris hænger fint sammen. Jeg kender mange, som ligesom os er meget tilfredse med at have købt bil der. Kan klart anbefales. Også på grund af det store udvalg af biler.

Peter Brøndum
—————————–

– Link fra info@neltoft.dk

11. Juli 2020 kl. 11.09 

De bedste anbefalinger til Biler Uden Udbetaling.

Neltoft Gruppen på Midtfyn kan jeg kan kun give de bedste anbefalinger og High five til – ekstremt højt professionel service niveau samt lige så høj tryghed i maven når man handler bil hos det dygtige personale.
Jeg kan kun anbefale Biler Uden Udbetaling til dig som ønsker en tryg og professionel oplevelse hver eneste gang !

Mogens Klovborg
—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

20. Juni 2020 kl. 14.37 

Yderst troværdig og professionel bilhandler.
Købte en Kia Sorento for et halv årstid siden. Der har været nogle små ting som er blevet udbedret til ug under garantiperioden.

Helt sikkert et sted man gerne vil besøge igen.
Stor ros til Kim Johansen som solgte bilen og værkføreren Carsten som jeg har været i dialog med ang. reparation.

Birgitte Svane Nielsen
—————————–

– Link fra info@neltoft.dk

19. Maj 2020 kl. 13.18 

God service og en gennemført god oplevelse.

Nemt, super service, troværdig sælger og grundig afdækning af mine ” kritiske ” spørgsmål til bilen. Havde allerede fornemmelsen af jeg kunne stole på Anne-Mette Højbjerg i telefonen – efter afhentning af bilen kunne jeg konstaterer at der er tale om et firma med styr på sagerne.

Kenneth F. Damkjær
—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

18. April 2020 kl. 17.46

Har efterhånden købt 4 brugte biler hos Neltoft Gruppen, og altid fået bilerne serviceret på deres tilhørende værksted.

De 5 stjerner gælder hele vejen rundt, forretningsfører Anne-Mette Højbjerg, værkstedsansvarlig Brian Dyrmark, osv. – ja, alle steder i virksomheden møder man venlige og servicemindede medarbejdere. Man føler sig generelt bare godt behandlet, og eventuelle reklamationer bliver modtaget seriøst og indlevende!

Biler Uden Udbetaling får hermed min varmeste anbefaling – både salgsafdelingen og værkstedet.

Peter Madsen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

  1. Februar 2020 kl. 10.17

Rigtig god service og behjælpelige.

Var uheldig med den bil jeg købte, og de med den de solgte. Det var ikke nogens skyld, alt var i god tro fra begge sider. Men der var en del galt med den. Må så sige, at når den så skulle laves, var der ingen slinger i valsen, selv om det blev dyrt for dem. De betalte alle regninger, og bilen er nu i orden. De får den største ros fra mig.

Mike Nørskov

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

15. Januar 2020 kl. 15.41

Jeg kan varmt anbefale Neltoft Gruppen. Jeg var d. 13.01.2020 ude for at kigge på ny bil. Neltoft Gruppen har ligget i Ringe i alle mine 16 år, så valget faldt herpå, da jeg altid har kendt til dem. Jeg får prøvet lidt biler, beslutter mig og kommer her i snak med sælger Kim Johansen. Hele processen fra første håndtryk, til jeg stod med nøglen i hånden til min nye brugte bil, havde jeg vitterligt ikke tænkt skulle være så nem og hurtig!

Det hele blev sat på plads i løbet af 24 timer, dog med lidt småting som kom i vejen, men Kim var super skarp og effektiv på de områder her, og bilen stod klar på ingen tid. Efterfølgende troede jeg, at jeg havde et problem med koblingen i bilen, og håndteringen fra alle hos Neltoft Gruppen var formidabel, Anne-Mette Højbjerg fik sat i værks, at jeg kom i snak med en mekaniker, som tog med på en køretur, en værkfører som arrangerede møde hos VW i Odense og efterfølgende blev jeg klar over, at bilen bare af natur opførte sig anderledes, end hvad jeg havde prøvet før. Men hele håndteringen af situationen (hvor der heldigvis ikke var noget galt) samt selve bilkøbet fik virkelig bragt i smil på mine læber.

Alle er super kompetente på hver deres område, og specielt Kim Johansen kan jeg ikke anbefale nok – svarer prompte på telefon, følger op på tingene og er super dygtig til at sætte ting i værks! Jeg håber og ønsker, at alle andre får samme oplevelse hos dem, som jeg har fået. Jeg kunne ikke være mere tilfreds!

Merethe Dahlerup

—————————–

– Link fra info@neltoft.dk

22. December 2019 kl. 13.42

Neltoft Gruppen, Ringe, Midtfyn.

Så fantastisk en service. Imødekommende, venlig. Professionel og behagelig sælger Kim Johansen. Ikke “smart i en fart”, kan ikke fordrage det. Helt modsat, så dejligt.
Fra at vi bare skulle lure på bil, til at vi i løbet af kort tid havde fået svar på alle spørgsmål, afprøvet bilen til vi hentede den i dag – mere end fuld tilfredshed. Mere end styr på sagerne. Sikkerheden, garanti og tryghed frem for alt.

Kan kun varmt anbefale Kim Johansen og Neltoft Gruppen Ringe.

Tak for en god handel.

Lotte Abildgaard

—————————–

– Link fra info@neltoft.dk

03. November 2019 kl. 15.37

Godt og behageligt møde med Neltoft Gruppen og forretningsfører Anne-Mette Højbjerg, må siges at være mere end tilfredsstillende. Jeg så lige den jeg måtte have, og efter en behagelig samtale og god samt tæt dialog med Højbjerg. Følte jeg mig tryg ved at skulle handle hos Neltoft Gruppen. Jeg valgte at tage den lange tur fra Hirtshals, og over til deres forretning, de er seriøse, ærlige og nede på jorden var min oplevelse. Kort sagt, jeg valgte at handle på stedet, og kommer selvfølgelig igen, når nyt skal til.

Tak for hjælpen 🙂 

Kaj Malling

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

12. August 2019 kl. 17.09

Der er ikke noget at sætte finger på Biler Uden Udbetaling kan kun varmt anbefale. Vi havde udset os den bil vi gerne ville have på forhånd. En VW Golf Variant fra 2011. Fik venlig og professionel vejledning og svar på vores spørgsmål, af salgskonsulenten. Købte søndag og fik bilen allerede mandag monteret med træk og synet. Det var en anden salgskonsulent der udleverede bilen til os. Også helt i top: Hun gav sig god tid til at informere om bilen, betjening af udstyr osv. Fantastiske medarbejdere, hurtig respons og formidabel god service, dertil kommer at renten er noget lavere end i min normale Bank… så 5 * herfra.

Flemming Holmgaard

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

 01. August 2019 kl. 10.31

Professionelle bilsælger, spændende model er på lageret, værd at besøger hvis man er på jagt efter en brugt bil til fornuftige priser. Alt er gået hurtigt, hvilket jeg sætter pris på. Det var også en god information over telefonen. Jeg er vældig tilfreds med den behandlingen i forbindelse med de låne muligheder som de tilbyder i deres kampagner.

Opdateret.

Kan kun sige det samme om jeres fantastisk værksted – jeg er virkelig træt af at jeg ikke fandt jer noget før, i er suveræne på alle parametre som jeg personligt vægter højest: pris, kvalitet, professionalisme, servicemindet, høflighed – kort sagt de sætter kunden først. Dertil kommer mulighed for lånebil, rentefri kredit i 60 dage da vi skulle have vores datters bil repareret, endda selv om den ikke var købt hos jeg, det kalder jeg god service. Hendes næste bil bliver med sikkerhed også købt hos jer.

Connie Jensen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

29. Juli 2019 kl. 15.16

Min oplevelse ved bilkøb hos Neltoft Gruppen A/S i Ringe var for mig en rigtig god oplevelse.

En hel fantastisk sælger med et godt tilbud på min brugte bil. En fantastisk betjening ved gennemgang af den nye brugte bil. Under prøveturen i den nye brugte bil, fik jeg en grundig gennemgang af alle funktionen og instrumenter i bilen. Udleveringen var også som aftalt, ren og pæn bil og 3/4 fyldt benzintank. Jeg har kun ros til personalet i Ringe afdelingen.

Opdateret.

Professionelt værksted med meget venlige og behagelige medarbejder. Altid super service ! jeg bliver kontaktet løbende, hvis der er andet der bør skiftes / repareres med tilhørende video-dokumentation ) Altid super fair priser! Altid rengjort til perfektion ( både indvendigt og udvendigt ) og aldrig nogle overraskende ekstra udgifter. Jeg kan også kun fortælle gode ting om deres værksted.

Frans Andersen

—————————–

– Link fra info@neltoft.dk

17. Juni 2019 kl. 11.55

Mine varmeste anbefalinger. Jeg har nu handlet bil 4 gange med Anne-Mette Højbjerg, og dernæst anbefalet et par stykker mere at handle hos Biler Uden Udbetaling, Og vi har alle fået en super fair service, og betjening. Jeg får god sparring på mine ønsker / krav, hvor der bliver givet god feedback. Jeg har ingen planer om, at anvende andre bilforhandlere til kommende bilskifter, så kan det ikke siges tydeligere.

Morten Konrads

—————————–

– Link fra info@neltoft.dk 

 22. Maj 2019 kl. 13.28

God service og hurtig svar fra et professionelt team.

Uden Udbetaling er blot så smidige at arbejde sammen med at det er en fornøjelse – tilmed har de en meget fair politik når bilen skal leveres tilbage. Det er rigtige søde og super imødekommende, kort sagt det bedste leasingselskaber til dato.

Lars Skovgaard

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk 

06. Maj 2019 kl. 09.10

Klar tale og venlig betjening.

Min kæreste og jeg fik en venlig modtagelse i butikken af Anne-Mette Højbjerg og en god gennemgang af bilen, tidligere ejerforhold, fejl der var udbedret osv. Vi kørte en god lang tur og fik testet bilen. Ydermere fik vi en grundig gennemgang omkring lånetilbud m.v. og jeg føler mig yderst tryg ved den handel der nu er indgået. Prisen inkluderede plader og syn og det hele hvilket ikke er forventeligt normalt. Vi valgte finansiering igennem banken af andre årsager men er sikker på at det tilbudte lån var konkurrencedygtigt.

Vi købte en flot og velholdt 1. ejers bil som var blevet klargjort i alle ender og kanter og jeg er meget tilfreds med købet.

Tak for en god handel.

Camilla & Troels Hansen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

03. April 2019 kl. 16.54

Endnu engang en super service.

Cool og professionel oplevelse med flexleasing af indtil videre to biler. Kanon service og fine priser.

Alt spillede bare!

Afhentning af en Hyundai hos Biler Uden Udbetaling var en rigtig god oplevelse. Selv en detalje som bremsekalibrene var malet pænt sølv så de så helt nye ud.

Efter kort tid fik bilen dog problemer med batteriet. For at vi slap for at køre til Ringe fra Sjælland fik vi lov til blot at køre til et hvilket som helst autoværksted for at få nyt batteri. Automester skiftede det og Biler Uden Udbetaling betalte direkte til Automester de 1.129 kr. Det kostede. Nu kører bilen bare uden problemer igen. Det er virkelig god service – de kunne lige så godt bare have sagt at vi skulle komme over til dem med bilen.

Mon ikke Biler Uden Udbetaling får lov at købe bilen tilbage en dag når vi skal hente min 3 ny bil hos dem.

Mads Ingeman Pedersen

—————————–

– Link fra info@neltoft.dk

10. Marts 2019 kl. 11.15

Fremragende personale.

Denne anmeldelse er udelukkende på sælgeren som solgte mig min nye bil – han havde både tid og tålmodighed til mig som kunde. Holdte sine aftaler og der var en rigtig god kommunikation. Ville helt klart handle der igen engang i fremtiden. 

Jørgen Clausen

—————————– 

– Link fra info@neltoft.dk

 03. Januar 2019 kl. 18.10

Super god oplevelse.

Vi fandt vores bil på nettet Hyundai i30 som vi have kigget efter et stikke tid. Vores ønske var en bil med et højt udstyrs niveau, og den bil fandt vi hos Biler Uden Udbetaling. Anne-Mette Højbjerg hos Uden Udbetaling var meget imødekommende over for vores spørgsmål og fleksibel ift. Bilen blev gjort klar med det samme ( vi bor på Sjælland ) Vi kan varmt anbefale Anne-Mette og Biler Uden Udbetaling, og vi glæder os til at handle bil der næste gang.

Linda og Svend Hansen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

07. December 2018 kl. 14.34

Den bedste bil køb oplevelse nogensinde! Venlig, rar og professionel behandling.

Vi vil rigtig anbefale at købe bil fra Anne-Mette, vi vender nok tilbage om 3-4 år 🙂

Mange tak for denne gang! En god weekend til jer alle! Astrid 🙂

Hilsener fra Vordingborg. 

Astrid & Dariu Schell

—————————–

– Link fra info@neltoft.dk

04. November 2018 kl. 11.19

God service – vil helt sikkert handle der igen.

Jeg købte for en måned siden en bil hos Biler Uden Udbetaling. Sælgeren hedder Anne-Mette Højbjerg. Jeg havde i forvejen en Ford Transit som hun tog i bytte. Dog var min Ford i stykker men det tog Anne-Mette med et smil og var yderst imødekommende og fleksibel i handlen. 
Efterfølgende oplevede jeg at, der var lidt i vejen med min nye brugte bil og igen er jeg kun blevet mødt med stor imødekommenhed samt utrolig fornem service. Jeg husker desværre ikke navnet på ham der fixede min bil på deres værkstedet, men jeg fik den flotte service, deres chauffør kom og afleverede en lånebil og kørte min ned til deres værksted, her blev den lavet og derefter fik jeg den igen bragt tilbage til mig arbejdsplads. 
Jeg har hele vejen igennem handlen følt mig tryg og utrolig godt behandlet og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler bil der. Jeg giver Biler Uden Udbetaling, og særligt Anne-Mette og ham på værkstedet mine varmeste og bedste anbefalinger.

Tusind mange tak for al jeres professionelle og fleksible hjælp.

Louise Henriksen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

13. Oktober 2018 kl. 13.54

Formidabel service samt priser.

Har netop købt/leaset en Hyundai i10 hos Biler Uden Udbetaling. Blev taget godt imod og sælgeren besvarede alle spørgsmål om leasing kontra køb, ligeledes hjalp de med at købe den gamle bil og hele vejen igennem har jeg følt mig i super gode hænder. Kan anbefaler denne forhandler. Super sted.

Lene Tangsgaard

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

21. September 2018 kl. 11.01

Stor tak til Anne-Mette Højbjerg.

Var på udkig efter en god familiebil til en fordelagtigpris, hvorfor jeg ringede til Biler Uden Udbetaling i Ringe. Jeg fortalte mine behov og fik at vide at de ville undersøge hvad de havde at tilbyde og kontakte mig igen, 2 dage senere blev jeg ringet op igen med en bil som opfyldte alle mine behov til en særdeles fordelagtig pris. Jeg var og prøve bilen og alt fungerede bare.
Da vi diskuterede finansiering kunne de komme med en fremragende finansiering, som matchede det billigste jeg kunne finde på nettet, samt at jeg endda fik vinterdæk med i købet, selvom det ikke stod annonceret i tilbuddet.
Da jeg så kom for at hente bilen, brugte Anne-Mette Højbjerg godt 30 minutter på at gennemgå bilen med mig, trods hun havde andet at lave, inden jeg tog af sted som glad og tilfreds bilejer.

Har haft bilen i en måned og alt fungerer bare, Jeg kan varmet anbefale Neltoft Gruppen.

David Engelbreth

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

06. September 2018 kl. 14.41

Rigtig god service og leasing løsning. 

Jeg har lige købt ny brugt bil, en Mitsubishi og har haft en helt igennem god oplevelse. Lige fra den første prøve tur, og til at bilen blev afleveret til mig, hele vejen igennem har der være en positiv og behagelig stemning omkring handlen, og jeg vil ikke tøve med at anbefale Biler Uden Udbetaling. Spørg efter Anne-Mette Højbjerg så får du i hvert fald en god snak.

Tanja Stephensen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

20. August 2018 kl. 11.32

God service og tryg automobilhandel. 

Har været ude hos Neltoft Gruppen i Ringe og fået den fedeste betjening. Blev taget godt imod og sælgeren besvarerede alle vores spørgsmål om leasing kontra køb. Ligeledes hjalp de med at købe den gamle bil og hele vejen igennem har vi følt os i super gode hænder. Vi har også fået serviceret tidligere biler ved deres samarbejdspartner uden problemer. Der blev lyttet til hvad vi sagde og bilen blev lavet uden noget. Kan kun anbefaler både Neltoft Gruppen og deres tilknyttet værksted.

Hanne og Bent Iversen 

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

16. August 2018 kl. 18.04

Man bliver godt modtaget hos jer selvom i har travlt.

Seriøs og god vejledning igennem hele processen. Meget professionelle og behagelige sælgere.
Lækre biler. Har kun positivt at sige om Biler Uden Udbetaling – Midtfyn.

Inge-Lise Rasmussen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

24. Juli 2018 kl. 10.05

Tak for hurtigt og professionel betjening. 

Jeg har for første gang købt og betalt en bil ubeset og afhentet den samme dag. Det kunne kun lade sig gøre fordi Anne-Mette Højbjerg fra første kontakt gik til opgaven med stor seriøsitet og fuldstændig åben og ærligt svarede på alle mine spørgsmål indenfor meget kort tid og på den måde vandt min tillid øjeblikkeligt. Ved afhentning levede bilen fuldt ud op til det beskrevne og alt var klappet og klart.

Kristian Olesen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

08. Juni 2018 kl. 17.36

Rigtig god oplevelse at købe bil ved Anne-Mette Højbjerg. 

Det er anden gang vi køber bil hos Biler Uden Udbetaling på Midtfyn, begge gange har vi handlet med Anne-Mette Højbjerg. Når du handler med Anne-Mette får du en fremragende service og imødekommenhed.
Vi føler os i trygge hænder og vi føler virkelig at de går langt for deres kunder.
De får de varmeste anbefalinger fra os.

Hanne og Bent Jørgensen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

27. Maj 2018 kl. 09.46 

Har været en super oplevelse at handle med UDEN-UDBETALING.DK )

Vi har netop købt en tip top i stand bil hos Uden Udbetaling i Ringe. I den forbindelse har vi har modtaget en meget fin behandling, fantastisk service og vejledning, hurtig og venlig tilbagemelding med præcise svar på spørgsmål, og ved afhentning af bilen en professionel instruktion i bilens funktioner.

Charlotte og Jan Gregersen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

10. Maj 2018 kl. 14.02 

Ikke sidste gang vi har været ved denne forhandler. 

Utroligt, den forskel der er på forhandlere i det Fyns land. Min “bedre halvdel” ville sælge hendes bil, da den ikke længere blev brugt. Hun kørte rundt ved forskellige forhandler på Fyn som alle skambød hendes bil. ( Citroen C4 Cactus fra 2016 ) …. Indtil hun landede på Midtfyn / Ringe, ved Neltoft Gruppen ) Forretningsfører på stedet hedder Anne-Mette Højbjerg som tog sig tid til at gennemgå bilen og gav os en god & fair pris. Kan varmt anbefale at andre ligger vejen forbi. Er bilen i orden og opfylder deres kriterier, for i en fair pris, frem for andre som har skambudt den næsten nye bil, de vil næsten alle sammen kunne lave årets handel !!! 

Hilsen en tilfreds ægtefælle ( ham som betaler “avisen”)

Tommy Nielsen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

18. April 2018 kl. 08.13

Det var en god oplevelse og super behandling.

God service ved interesse for bilen. nemt at få en prøvetur og efterfølgende gode svar på spørgsmål til diverse funktioner på bilen. Fin overlevering af bilen med omhyggelig gennemgang af bilens funktioner. God oplevelse.

Dorthe Weiss

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

12. April 2018 kl. 14.49

Super god oplevelse ved køb af Skoda Fabia.

Jeg har købt en brugt Skoda Fabia på et par telefonsamtaler, uden anden dokumentation end beskrivelse på hjemmesiden og samtaler med to behagelige og klart beskrivende og professionelle sælgere ved Biler Uden Udbetaling. Jeg har ikke kørt i bilen inden køb, men måtte eje, da jeg så bilen, derfor købt over telefonen på snak med sælger, fakta og tillid. Det er aldrig sket før for mig der køber bil hvert 7-8 år. Alt har været på plads, aftaler er overholdt, ingen ekstra omkostninger og alt leveret til aftalt tid, en super kundeoplevelse.

Ib Bredgaard

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

24. Marts 2018 kl. 10.31

Dejligt sted at handle bil.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, ingen snobberi, trods vores unge alder, kunne vi få lov at prøve de biler der kunne have interesse. Og det skal de have stor ros for, betjeningen har været i orden, opsøgende og hjælpsom så klart anbefales værdigt til andre menneske som interessere sig for leasing bil segmentet.

Helle og Jacob Madsen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

15. Marts 2018 kl. 12.03

Anbefalelsesværdig kundeservice.

Jeg foretog for nyligt en bilhandel hos Anne-Mette Højbjerg. Under hele processen lige fra første besigtigelse til erkendelse af behov for en mindre justering afslutningsvis af handlen, har niveauet af kundeservice været decideret fremragende. Jeg kan på det varmeste anbefale at handle hos Biler Uden Udbetaling.

Elisabeth Zimmer

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

08. Marts 2018 kl. 08.52

Super god service og professionalitet.

Professional rådgivning og meget imødekommende fra start til slut.
Jeg følte mig velkommen fra den første e-mail til den sidste snak da jeg hentede bilen. 
Forretningen er et besøg værd – kan kun anbefale Biler Uden Udbetaling.

Peter Lauritzen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

19. Februar 2018 kl. 20.10

Her finder man hurtigt den rigtige bil.

Fantastisk service. Yderst kompetent vejledning. Alle aftaler overholdt, og bilen perfekt klargjort. Jeg har aldrig oplevet så god en behandling. Fantastisk total oplevelse, lige fra jeg trådte ind i deres flotte forretning, og til bilen blev leveret. Det er helt sikkert et sted jeg vil anbefale til andre der skal handle bil, og ikke sidste gang jeg selv handler hos Neltoft Uden Udbetaling.

Belinda Christiansen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

11. Februar 2018 kl. 15.41

Super ekspedition fra sælgerens side.

Super Service!! Har været i dialog med Anne-Mette Højbjerg om købt af lettere brug bil privat kontra erhvervsleasing igennem mit firma og fik en super god og uvildig vejledning, fantastisk god service i alle henseender og jeg kan anbefale Uden Udbetaling i Ringe, hvis du skal købe bil eller lease bil.

Niels Lindberg

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

17. januar 2018 kl. 11.14

Super service og bedste byttepris.

Tjekke deres priser kontra andre forhandlere og fandt ud af deres priser er lavere end andre og bytte bilen byder de samme for som andre steder. Salgspersonalet var på dupperne da jeg kom ind i butikken. Bilen jeg fandt var super klargjort både teknisk og kosmetisk og de ting vi havde aftalt ved levering blev alle indfriet. Super service og super kvalitet og bedste byttepris.

Caroline Lassen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

14. December  2017 kl. 12.31

Troværdig og yderst serviceminded virksomhed.

Jeg har netop handlet bil hos Biler Uden Udbetaling, og har helt igennem haft en yderst positiv oplevelse.
For det første møder man en utrolig flot forretning fyldt til renden med topklargjorte biler i særklasse, som jeg ikke har set magen til. Sælgeren var professionel og alle aftaler blev overholdt.

Jeg er yderst tilfreds med mit køb, og vil varmt anbefale denne forretning.

Daniel Pedersen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

26. November  2017 kl. 19.54

Alt i alt en fin oplevelse.

Ved køb af min store drengedrøm en Volvo V50.
Blev jeg venlig betjening. 
Bilen blev afleveret meget fint , sidste service udført de havde også skifte skiver og bremser klodser på alle hjul meget flot. Det kan kun anbefales.

Jan Lund

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

11. November  2017 kl. 08.55

Super fint service og dygtige medarbejder.

Det er en fornøjelse at besøge samt handle med Neltoft Gruppen på Midtfyn. Betjening, vejledning samt service er langt over det forventede, og det er uanset hvem man taler med, i forbindelse med at se på bil, så får man fantastisk service. Og så er det jo ikke helt ringe biler! Der er altid lidt man kan blive inspireret over. Det kan anbefales at få en god oplevelse og en dejlig bil, det er ikke hver dag man oplever det.

Anitta Carlsen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

23. Oktober 2017 kl. 13.02

God og på lidelig vejledning samt service.

Fantastisk service. Yderst kompetent vejledning. Alle aftaler overholdt, og bilen perfekt klargjort. Jeg har aldrig oplevet så god en behandling. Fantastisk total oplevelse, lige fra jeg trådte ind i deres flotte forretning, og til bilen blev leveret. Det er helt sikkert et sted jeg vil anbefale til andre der skal handle bil, og ikke sidste gang jeg selv handler hos Biler Uden Udbetaling.

Walter Fischer

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

01. Oktober 2017 kl. 12.59

Professionel og stort udbud.

De er meget professionel, går lige til sagen uden udenom snak.
Et meget stort udvalg af biler vis de ikke har ønskebilen gør de en indsats for at finde den.

Poul Therkildsen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

28. September 2017 kl. 19.33

Dansk lejemål uden problemer.

Venlige og imødekommende mennesker hos lejebiler uden udbetaling.

Vi har af flere omgange lejet biler til både flytning og person biler til ferie brug. Flotte velholdte biler har vi fået udleveret, god vejledning og ingen problemer med nogle ekstraregninger af nogen art. 

Det er 3 gang jeg lejer bil der og alting fungere fint. Kan klart anbefales.

Peder Dornfeldt

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

19. September 2017 kl. 14.16

Professionelle medarbejdere, som har en fantastisk energi. Der kan ses stor forskel i forhold til de konventionelle handlere, et firma som er bevidst på fremtiden og har kundeservice i orden også.

Jonna Grydgaard

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

13. September 2017 kl. 11.41

Vi har altid fået god service, når vi har haft brug for det. De har altid mødet os med et smil. De yder det bedste service selv når man lejer en lånebil. Vi har altid været tilfredse hver gang vi forladt firmaet.

Kasper Larsen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

02. September 2017 kl. 08.17

Let, nemt og fantastisk.

Fantastisk service, professionel vejledning og de hjalp glædeligt mig med at finde den bil der passede til mine behov. Kan varmt anbefale denne forretning. 

Jens Lundorf

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

20. August 2017 kl. 17.54

Absolut fantastisk service, vi kan ikke sætte en finger på noget.

Vi har været så glade for den service, vi har fået fra Biler Uden Udbetaling og sælgerteamet. Vi fik hurtigt tilbudt en prøvetur i bilen, så vi kunne få en fornemmelse af om den var noget for os. Da vi vendte tilbage efter 3 uger, kunne sælgeren stadig huske os, hvilket var en dejlig gestus. 

Vi endte også med at købe bilen der. Vi er bare så glade for den oplevelse vi havde fået fra denne forhandler, og vi vil hellere end gerne købe bil der igen. 

Birthe og Lars Reinholdt

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

08. August 2017 kl. 11.19

Meget god rådgivning og proces hele vejen i gennem.

Besøget var en god oplevelse, idet der var god respons fra personalet og som hurtigt satte sig ind i mine problemer. Der blev taget aktion og problemerne blev løst.

Jeg er super glad for den bil jeg har købte hos jer. Vil gerne anbefale stedet.

Linda Toftgaard

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

23. Juli 2017 kl. 11.19

Har været meget tilfredse med den service jeg har fået.

I forbindelse med køb af ny bil faldt valget på en brugt Mazda 3. Jeg har på alle måder oplevet opgaver blev løst tilfredsstillende og mødte et venligt og imødekommende personale.

Jeg vil godt anbefale denne forhandler.

Ole Vingborg

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

01. Juli 2017 kl. 17.59

Venlig og imødekommende med god tid til den enkelte.

Personalet er meget imødekommende og oplevelsen fra, man kommer ind, prøveturen, handlen og afleveringen af bilen er meget tilfredsstillende. Ligeledes god service og rådgivning af meget behagelig sælger Kim Johansen, som ringede os op efterfølgende for at høre om vi havde spørgsmål vedr. bilen nu hvor vi havde haft den et stykke tid.

Vi takker for en god handel.

Malene og Villy Dalsgaard

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

29. Juni 2017 kl. 15.42

Kommer helt sikkert igen.

Tror vi kan kalde os stamkunder hos Uden Udbetaling på Midtfyn. Og det må der vel være en årsag til. God oplevelse som altid. Flot bil. God handel. Alt i orden. Aftaler overholdes.

Randi Andersen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

13. Juni 2017 kl. 19.32

Bilkøb ved Uden Udbetaling på Midtfyn er perfekt.

Virkelig god service, der fortjener 5 stjerner.
Sælger Anne-Mette Højbjerg, der ved hvad hun taler om.
Jeg handler gerne med hende igen.
En super dejlig flot bil, jeg fik mange tak.

Heidi Riis Kristensen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

16. Maj 2017 kl. 13.01

En super god og professionel oplevelse.

Vi har købt en brugt bil hos Neltoft Gruppen i maj måned 2017. 
Vi fik en meget fin behandling af en kyndig medarbejder Anne-Mette Højbjerg, som hjalp os fint gennem handlen. Alle forhold i handelen blev godt belyst.

Birthe og Kaj Rasmussen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

 04. Maj 2017 kl. 10.15

Fin service – god købsoplevelse.

Venlig og imødekommende betjening ved køb af brugt bil hos Uden Udbetaling Midtfyn. Alt som aftalt ved handlen, både det skrevne og mundtlige. God service og betjening i topklasse.

Handler der gerne igen.

Henning Østergaard Jensen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

19. April 2017 kl. 14.57

Bevågen og serviceminded rådgiver.

Vi har lige været nede at hente en fin brugt VW Golf Variant. Anne-Mette Højbjerg gav os en super god betjening og meget kyndig vejledning ved afhentning. Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale Biler Uden Udbetaling.

Bente og Niels Skovgaard

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

03. April 2017 kl. 17.33

Dejligt stort bilhus med mange mærker og modeller at vælge imellem.

Helt igennem en god og ordentlig bilhandel. 
Modtagelsen af den købte bil var også god og grundig. Tilmed en ekstraydelse i form af tilkobling af konstant baglys. 
Jeg kan anbefale Carsten på ” værkstedet ” ).

Alt i alt et dejligt stort bilhus med utroligt mange slags biler og alt under tag og med varme og god, venlig og kyndig betjening. Smertefrit købsforløb.

Mette og Søren Frydenlund

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

26. Marts 2017 kl. 13.07

Fremragende professionel service.

Vi har netop købt en brugt Renault Grand Scenic af Anne-Mette Højbjerg ved Biler Uden Udbetaling. Vi har fra start til slut fået en overordentlig god service. Hun var meget venlig i sin tone, gav sig god tid til at fortælle om de forskellige muligheder de havde som opfyldte vores behov ( til trods for at butikken var fyldt med kunder ) i forbindelse med handlen har hun været hurtig til at vende tilbage med div. svar. Så en hurtig, effektiv og meget venlig behandling hele vejen igennem. Vi kommer igen.

Annette Sørensen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

17. Marts 2017 kl. 09.12

Formidabel service og imødekommende betjening.

Vi har kun positivt at melde om vores køb af brugt Volvo V50. Anne-Mette viste sig at være en velorienteret og serviceminded sælger. Vi har siden haft nogle spørgsmål og en enkelt reklamation på bilen. Også dette ser ud til at blive fulgt helt til dørs.

Ulla og Jørgen Eskildsen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

02. Marts 2017 kl. 17.39

Imødekommende og dejlig uformel personale.

Har handlet tre biler hos dem.
Jeg har fået en god behandling. De holder stort set hvad de lover og er villige til at imødekomme krav og muligheder fra kunden.
Anne-Mette er en behagelig og professionel sælger, som følger op på de løse ender.
Carsten (mekaniker) har stor erfaring og giver sig tid til at lytte til kunden.

Jeg handler gerne med Neltoft Gruppen A/S en fjerde gang og anbefaler dem gerne til andre.

Niels Rasmussen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

15. Februar 2017 kl. 13.55

Hele vejen igennem en professionel og venlig betjening.

Jeg købte en Suzuki Ignis igennem Biler Uden Udbetaling, og det må siges at være en udsøgt service, ved overleveringen blev bilen gennemgået slavisk, og Kim Johansen sikrede sig at der ikke var tvivl, eller spørgsmål til gode. Klart et sted jeg vil købe min næste bil, og anbefale til venner og familie! 🙂 

Handlen blev foretaget via e-mail, men selv der var der ikke en finger at sætte på forløbet, de sikrede sig at jeg følte mig sikker i handlen, og bilen stod meget bedre end forventet ved købet – det kunne ikke være bedre.

Susanne Andersen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

07. Februar 2017 kl. 16.23

Super dygtig kvindelige sælger, gode instruktioner og rigtig flink.

Jeg købte mig en brugt Citroen C4 hos Neltoft Gruppen.
Alt er forløbet som ventet, lige fra det øjeblik jeg henvendte mig første gang til sælgeren, og til jeg fik min bil udleveret, gjort klar med plader finansiering osv. Ikke en finger at sætte på noget, kan anbefale andre at de roligt kan handle hos Neltoft Gruppen. Det som bliver aftalt bliver overholdt hos dem.

Freddy Christensen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

28. Januar 2017 kl. 14.11

Vi har før handlet bil ved Uden-Udbetaling.dk

Det er 2. gang vi handler bil hos jer, og er altid blevet godt behandlet, og vi har altid fået lavet vores biler på jeres henviste værksted, og jeres personale er altid flinke og hjælpsomme.

Vi kommer helt sikkert igen.

Anette og Villy Sørensen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

15. Januar 2017 kl. 09.45

Hele vejen igennem en professionel og venlig betjening.

Vores bilbytte med Neltoft Gruppen var godt og gik let. Der er hurtig respons og korrespondance med sælger. Bilen var klar på aftalte tidspunkt til afhentning.

Vi kan kun anbefale stedet.

Pernille Bækmark

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

10. Januar 2017 kl. 11.15

Serviceminded – parat med hjælp i en imødekommende atmosfære.

Havde via deres hjemmeside fundet den bil jeg gerne ville købe og kontaktede derefter Anne-Mette Højbjerg fra Biler Uden Udbetaling. Besigtigede bilen, aftalte prisen og 20 minutter efter kørte jeg væk i min nye brugte bil.

God service hele vejen igennem.

Fritz Henriksen
—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

08. Januar 2017 kl. 12.36

En fornøjelse at hente bil på Midtfyn.

Handlede bil med Anne-Mette Højbjerg, og det var en rigtigt god oplevelse, hun gav en god pris for den gamle og satte træktøj på den nye brugte bil. Vi havde ikke mulighed for at komme der over 2 gange da vi bor på Lolland så vi ordnede alle papirer på mail og aftalte en dag hvor vi kunne hente bilen. Jeg var noget spændt, men jeg må sige Anne-Mette holdet hvad hun lovede, en virkelig flot og velkørende bil fik vi med hjem oven i købet ny serviceret.

Kun stor ros til sådan et Uden Udbetaling.

Aage Jørgensen
—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

06. Januar 2017 kl. 19.04

Kan klart anbefale at handle bil her.

Super god kundeservice fra Anne-Mette Højbjerg. Vi kom fra København og Anne-Mette var god til at vejlede og råde over telefonen og pr mail inden vi tog turen til Fyn. Vi følte os i trygge hænder under hele forløbet. Kun ros fra os, kommer klart igen en anden gang. Vores anbefalinger går til Neltoft Gruppen på midtfyn.

Grethe og Bjarne Møller
—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

05. Januar 2017 kl. 13.46

God behandling og tingende i orden.

Min kone og jeg oplevede en god og fair behandling ved vores bilhandel.
En behagelig tone fra sælger, som også lod os få den fornødne tid til at kigge på bilerne.
De aftalte ting ved vores nye brugte bil, blandt andet ombygning til ønske plader ” et godt nummer ” blev meget professionelt udført.

Vi vil helt klart anbefale Neltoft Gruppen til andre.

Jan Kristensen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

03. Januar 2017 kl. 21.02

Fantastisk service.

Jeg var nede hos Neltoft Gruppen i tirsdags inden lukketid. Fik en fanatisk service af Kim Johansen. God humor, god til at vejlede om bilen. Gik der fra med en rigtig god oplevelse, bestemt noget der bliver delt i netværket.

Glæder mig til at hente min bil på Fredag. 

Charlotte Andreasen
—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

02. Januar 2017 kl. 17.23

God betjening fra salgsmedarbejder.

I forbindelse med køb af vores nye brugte bil, besøgte min kæreste og jeg en del autohuse. Da vi trådte ind af dørene hos Neltoft Gruppen på midtfyn fik vi en varm velkomst, og fik straks tilbudt en prøveture i alle de biler vi ønskede.

Super service, og specielt tak til Kim Johansen der tog sig af vores handel.

Rasmus Hansen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

29. December 2016 kl. 10.44

Venlig, imødekommende og giver sig god tid til den enkelte.

Rigtig dejligt sted at komme. Har været rundt hos andre forhandlere og været ved Neltoft Gruppen flere gange inden den endelige handel.
Altid imødekommende og opmærksom på deres kunder. Man føler sig ikke overset og føler hurtigt at man bliver set og hjulpet, hvis det er det man har behov for.
God service og venlig i kontakten. Er til at forhandle med og meget fair i forhold til at oplyse om priser, funktioner på bilen og komme med alternativer ift. valg af bil.
Man føler sig mødt og føler at man får den tid man skal bruge, når man står og skal tage stilling til noget.

Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Jørgen Lørup
—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

28. December 2016 kl. 16.37

Fantastisk god service og behandling vi fik på Midtfyn.

Neltoft Gruppen var utrolig venlige og servicemindet. Vi købte en Volvo S40 og vi er utrolig glæde for den. Vi følte os slet ikke pressede til handle i forhold til hvad vi oplevet hos mange andre forhandlere. 
Vi synes i gør det rigtig godt og dermed fortjener I 5 stjerner fra os. Kan klart anbefales hvis I overvejer at handle en ny brugt bil.

Lasse Fischer
—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

26. December 2016 kl. 13.16

Højt serviceniveau – min bedste anbefaling.

Vi er meget tilfredse med den betjening vi har fået i forbindelse med køb af brugt bil og vores gamle bil i bytte. Alt vi havde bedt om inden vi ankom ( vi kommer fra Vestjylland ) var udført og klart da vi ankom. Derudover meget fin og professionel betjening og en fair byttepris på vores gamle bil. Efter tilfredsstillende prøvetur besluttede vi os for at handle og sælgeren overraskede og spurgte om vi ville have bilen med hjem samme dag.

Alt i alt en super god oplevelse og vi kan anbefale andre at handle hos Neltoft Gruppen.

Ulla og Simon Christensen

—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

23. December 2016 kl. 07.56

Imødekommende og dejlig uformel personale.

Har handlet to biler hos Uden Udbetaling på Midtfyn.
Jeg har fået en god behandling. De holder hvad de lover og er villige til at imødekomme krav og muligheder fra kunden.
Anne-Mette Højbjerg er en behagelig og professionel sælger, som følger op på de løse ender.
Carsten (mekaniker) har stor erfaring og giver sig tid til at lytte til kunden.

Jeg handler gerne med Uden Udbetaling en tredje gang og anbefaler dem gerne til andre.

Birthe Kamp Nielsen
—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

22. December 2016 kl. 09.12

Super engagement og viden om de vare de handler med.

Jeg har gennem tiderne handlet biler hos Neltoft Gruppen adskillige gange. Virksomheden er hurtig og nærmest genialt, ikke mindst deres finansiering. De har et stort udvalg og jeg har altid kunne finde den bil og model som jeg har ønsket, passet til mit behov osv. Alle biler jeg har købt har været perfekte, og ingen har kunne matche deres priserne på tilsvarende modeller. Efter service er ligeledes i top. Alle der ønsker en reel handel, uden at betale mere end nødvendigt, bør handle her. 

Jeg kan kun anbefale firmaet på det varmeste.

Klaus Lauritsen
—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

21. December 2016 kl. 14.32

Troværdig – god service, og ikke mindst et godt humør.

Min kone og jeg oplevede en god og fair behandling ved vores bilhandel.
En behagelig tone fra sælger, som også lod os få den fornødne tid til at kigge på bilerne.
De aftalte ting ved vores nye brugte bil, blandt andet ombytning af radio og montering af vinterhjul blev meget professionelt udført.

Jeg kan kun anbefale et besøg hos Neltoft Gruppen A/S, der bliver man modtaget med et smil og venlig betjening.

Ole Bjerregaard
—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

15. December 2016 kl. 17.59

Fin service med lånebil imens den nyindkøbte bil fik monteret anhængertræk.

Vi har kun godt at sige om den behandling vi har fået i forbindelse med købet af vores nye brugte bil. Selvfølgeligt vil man altid gerne have mere for den gamle bil, men alt i alt meget fair. En troværdig sælger og en super fin service.

Vi har kun godt at sige om Biler Uden Udbetaling i Ringe.

Henriette og jens Krogstrup
—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

13. December 2016 kl. 11.19

Der handle vi gerne IGEN IGEN – Altid søde og imødekommende mennesker.

Super professionel Virksomhed som forstår kundens behov lige fra salg / bil og finansiering. Vi har altid været glade og tilfreds og føler os velkommen uanset om det er den ene eller anden sælger vi er blevet betjent af. 
Vi har benyttet firmaet i gennem de sidste 15 år. Vi kan klart anbefale Biler Uden Udbetaling på Midtfyn til familie og venner.

Ulla og Preben Iversen
—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

10. December 2016 kl. 16.18

En super skøn og dejlig oplevelse.

Jeg havde 3 autoforhandlere på shortlisten, men nåede aldrig længere end til Neltoft Gruppen på Midtfyn. En super god købsoplevelse, fik alletiders flotte Mazda 5 med 7-sæder, netop som familien havde brug for. Der er bare en rigtig god atmosfære og virkeligt engagerede søde mennesker ved dette autohus. Kan helt bestemt anbefales.

Janne Risør Kristoffersen
—————————–

 

– Link fra info@neltoft.dk

06. December 2016 kl. 11.29

Super service og godt humør.

Der var en god og professionel betjening hele vejen igennem. 
Jeg følte hele tiden, at der blev gjort meget ud af at give svar på alle spørgsmål og sørge for at der ikke var nogle misforståelser.

Caroline Brygger
—————————–